Om os

Mit navn er Louise Bjergsø Højgaard. Jeg er 36 år og er certificeret kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Clinique MeSa. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2016, og har arbejdet på Svendborg Sygehus i akut modtagelsen. Siden hen har jeg været center- sygeplejerske. I 2020 blev jeg uddannet certificeret kosmetisk sygeplejerske, og har arbejdet i Møhring ellipse.

I Clinique MeSa giver jeg behandlinger med fillers, botox, IPL (laser) og kemisk peeling. Jeg er specialist i at udføre professionelle rynke-reducerende og hudforbedrende behandlinger, med Fillers, Botulinum Toksin, Skin Booster og SkinPen microneedling, samt permanent hårfjerning, fjernelse af karspringninger og hudforyngelser med IPL (laser). Jeg har også været underviser og været med til, at uddanne andre kosmetiske sygeplejersker hos Møhring ellipse.

Jeg er certificeret kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Clinique MeSa. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2016, og har arbejdet på Svendborg Sygehus i akut modtagelsen. Siden hen har jeg været center- sygeplejerske. I 2020 blev jeg uddannet certificeret kosmetisk sygeplejerske, og har arbejdet i Møhring ellipse.

Louise Højgaard

Certificeret kosmetisk sygeplejerske

Flemming er klinikchef på Privathospitalet Mølholm, speciallæge i hudsygdomme, lektor, Ph. D. 

Flemming Andersen

Dermatolog

Find os her