Kemisk peeling

Behandling

1 behandling DKK 1500,-

3 behandlinger DKK 3500,-

Hvorfor kemisk peeling?

Kemisk peeling er designet til at give en mere glat og jævn hudtone med masser af glød og minimal downtime. Den er målrettet til at korrigere mindre uregelmæssigheder i huden, som fine linjer og rynker, ujævn hudtone og udslæt.
Vi bruger IS Clinicals prodigy peel som findes i et ”P2” og ”P3” system. IS Clinical er en eksklusiv hudplejeserie som er baseret på de reneste, bedste og naturlige botaniske ingredienser – der alle er klinisk testede og validerede.

Før behandlingen

Du skal undgå følgende.

48 timer inden behandlingen:

1 uge inden behandlingen:

1 måned inden behandlingen:

6 måneder inden behandlingen:

1 år inden behandlingen:

Konsultation

Inden du kan blive behandlet med kemisk peeling, skal du først til en konsultation i Klinikken. Her vil du blive undersøgt og få rådgivning omkring valg af behandling. Du bliver mundtligt og skriftligt informeret om behandlingen, metoden, bivirkninger og efterforløbet. Det er vigtigt, at du ved konsultationen oplyser os om medicinforbrug og evt. sygdomme og allergier. I følge dansk lovgivning skal du have minimum 48 timers betænkningstid, inden din første behandling med kemisk peeling.

Behandlingen

Behandlingen består af 3 trin, som er designet til at give den ideelle balance af korrigering og peeling ved en hudforyngelse.

Efter behandlingen

I ca. 1 uge efter behandlingen vil huden gennemgå en fornyelsesproces, der bevirker at det døde hudlag vil forsvinde ved afskalning. Afhængig af huden vil man kunne se afskalningen og man vil mærke peelingen 2-6 dage efter behandlingen. I den forbindelse kan der komme en let kløe og irritation, men det er vigtigt ikke at klø eller rive hudflagerne af.

Prodigy peel ”P2” indeholder resorcinol, mælkesyre, salicylsyre og citronsyre. Den er målrettet mod flere hudproblemer som mild til moderat ældning af huden, mild akne samt hyperpigmentering. Kan bruges på alle hudtyper, selv mørke hudtyper.

Hvor længe holder behandlingen

Behandlingens varighed afhænger af forløbet.
Det anbefales at få et kurforløb på 3 behandlinger.

Mulige bivirkninger og komplikationer

En kemisk peeling kan forårsage en opblusning af herpes (hos personer som tidligere har haft denne lidelse), akne, let rødmen, midlertidig forstærket eller nedtonet pigmentering eller en forbipasserende forøget følsomhed.

Hvem kan ikke behandles med Kemisk Peeling?

Behandling med kemisk peeling kan foretages på næsten alle. Vi kan dog ikke behandle dig, hvis du på tidspunktet for behandling:

Hvordan virker kemisk peeling?

Både prodigy peel ”P2” og ”P3” er designet til at peele og fjerne døde hudceller på en kontrolleret og jævn måde. Denne proces booster hudens naturlige eksfolieringsproces og celledannelse.

Prodigy peel ”P2” indeholder resorcinol, mælkesyre, salicylsyre og citronsyre. Den er målrettet mod flere hudproblemer som mild til moderat ældning af huden, mild akne samt hyperpigmentering. Kan bruges på alle hudtyper, selv mørke hudtyper.

Prodigy peel ”P3” indeholder resorcinol, mælkesyre og en avanceret form for salicylsyre. Den giver en overfladisk til medium dybde peeling og er målrettet mod slaphed i huden, akne, hyperpigmentering, fine linjer og rynker og ujævn hudtone. Kan bruges på de fleste hudtyper, men er mest velegnet til lyse hudtyper.

Find os her