Fire and ice frugtsyrebehandling

Behandling

1 behandling DKK 595,-

3 behandlinger DKK 1575,-

6 behandlinger DKK 2700,-

Hvad er fire & ice?

Fire & Ice frugtsyrebehandling er en effektiv behandling til dig, som ønsker omgående resultater, hvor du får opfrisket dit udseende.

Behandlingen består af to kraftfulde masker – INTENSIVE RESURFACING MASQUE – som er baseret på en klinisk formel indeholdende; Glycolsyre (18%), mælkesyre, citronsyre, æblesyre, Retinol, vitamin B3 og antioxidanter – herunder grøn te ekstrakt. Den anden maske – REJUVENATING MASQUE – er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel indeholdende: Hyaluronsyre, aloe vera, grøn te ekstrakt, lakridsekstrakt, vindruekerneekstrakt og rosmarinekstrakt.

Behandlingen er især god til Rosacea. Ønskes synlige og holdbare resultater, er det nødvendigt at indgå i et kurforløb bestående af 4- 6 behandlinger med 14 dages interval, mens IS Clinicals Pure Calm Kit skal anvendes derhjemme Som kan købes i klinikken. Behandlingen er desuden yderst velegnet til at opstramme huden, udglatte linjer og rynker samt aktivere hudens egen regenereringsproces, så huden igen fremstår blød og ungdommelig. Særdeles velegnet til aktiv akne, hyperpigmentering, Rosacea, trist, tør og irriteret hud.

Inden behandlingen

Der er ingen forholdsregler, inden du får din første Fire & Ice behandling. Vi anbefaler dog, at hvis du bruger stærke cremer med A-vitamin, så hold gerne en pause med dem i ca. 4 uger før din behandling.

Bemærk at hvis du er gravid, og ikke tidligere har fået frugtsyrebehandling så anbefaler vi, at du venter til efter din graviditet. Er du gravid, men har fået lavet Fire & Ice før, så kan du fint forsætte med at få dem.

Behandlingen

Først afrenses huden grundigt med iS Clinical Cleansing Complex.

Herefter bliver der lagt en dybderensende iS Clinical, Intensive Resurfacing Masque, som godt kan føles brændende og prikkende på hudenDen efterfølges af en kølende og beroligende samt fugtgivende iS Clinical, Rejuvenating Masque.

Vi afslutter med iS Clinical øjencreme, serum, dagcreme og solcreme

Varighed pr. behandling er ca. 30 min.

For hvem?

Fire & Ice behandlingen er velegnet til:

Find os her