Botox

Behandling

Vi laver behandlinger af hele kroppen. Pris pr. behandling:

fra DKK 600 – 3000,-

_______________

Se alle priserne via BOOK NU linket

Hvorfor botox?

Kigger du dig også i spejlet og tænker, hvor er huden dog blevet slap og trist at se på. Når linjer og rynker i ansigtet bliver tydeligere. Skyldes det, når vi ældes mister vi fedtvæv, hyaluronsyre, kollagen- og elastinfibre i huden. Huden bliver tyndere og aktiviteten fra musklerne i ansigtet ses tydeligere og skaber disse mimiske linjer og rynker.

Konsultation

OBS: Konsultation er gratis. Disse skal på konsultationsdagen betales til lægen, og trækkes fra behandlingen 1 gang du behandles.

Kan alle få Botox?

Botox gives ikke til gravide eller ammende, til personer med kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen botulinumtoksin, humant albumin, laktose, natriumsuccinate eller ved visse neuromuskulære sygdomme.

Behandlingen

Når du møder op til behandling, tager vi billeder til din journal. Inden selve behandlingen udføres en yderligere analyse af dit ansigt, og vi gennemgår den ønskede behandling en sidste gang. Under selve behandlingen injiceres små dråber botox i musklerne, hvor der ønskes effekt. Behandlingen foregår ved små prik med en tynd nål og er ikke særlig smertefuld. En botox behandling tager ca.15-30 min, afhængig af dine ønsker, behov og behandlingsområder.

Efter behandlingen

Der ses en kun let og kortvarig rødme efter behandlingen. Dette forsvinder i løbet af et par timers tid. Du kan med det samme genoptage dine daglige gøremål uden nogen form for gener, dog skal du undlade at ligge ned eller trykke og massere på det behandlede sted i op til 4 timer efter behandling. Det frarådes også at indtage alkohol, gå i varmt bad og dyrke hård fysisk motion i 24 timer efter behandlingen. Der går mellem 3-10 dage før behandlingens effekten træder helt frem, så du ser friskere og yngre ud. De fleste oplever fuld effekt i 3 måneder, hvorefter du kan forvente, at din muskel langsomt genvinder sin kraft og bliver aktiv igen. Efter 3-6 måneder er der hos de fleste behov for en ny behandling med botox. Holdbarheden vil øges med gentagne behandlinger. Med i prisen er en kontrol efter 14 dage, såfrem du ønsker dette. Vi er alle forskellige, enkelte har behov for en lidt større dosis. Så nogle kan få behov for et ”touch up”dette giver vi indenfor de første 14 dage.

Hvordan virker botox?

Botox virker ved at forhindre musklen i at kunne trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Musklen afslappes og får dermed ro til reparere den skade, som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes helt.

Find os her