Ansigtsbehandling

Behandling

30 min. behandling DKK 595,-

Enzyme Foaming Facial ”Champagne treatment”

Trænger din hud til nyt liv? Så vil ansigtsbehandlingen Foaming Enzyme facial Treatment give din hud en flot glat overflade og en sund glød. Foaming Enzym Facial kaldes også for iS CLINICALs "champagnebehandling" - en luksuriøs og sprudlende ansigtsbehandling, som blidt peeler og dybderenser porerne, med sin stærke fugt- og antioxidantbeskyttelse.

Hvad er Foaming Enzyme Facial behandling?

Foaming Enzyme Facial er en behandling, der kombinerer enzymerne fra papya & ananas med glykolsyre. Denne kombination giver en kraftfuld peeling - uden irritation.

Behandlingen er velegnet til alle hudtyper med behov for effektiv eksfoliering, dybderens og opstramning af linjer samt en fugtet hud og en friskere glød.

Selve behandlingen

Under behandlingen producerer Foaming Ezyme Treatments bio-aktive ingredienser en luksuriøs skum, der eksfoliere og dybderenser porerne. Herefter påføres Rejuvinating Masque, som beroligere og booster huden med antioxidanter & masser af fugt. Grundlaget for dette behandlingssystem er en kombination af to IS Clinical masker.

Den kraftfulde men beroligende Foaming Enzyme Masque & Rejuvinating Masque, en lindrende, hydrerende maske baseret på en formel indeholdende blandt andet hyaluronsyre, aloe vera & grøn te ekstrakt.

Vi afslutter med iS Clinical øjencreme, serum, dagcreme og solcreme

Find os her